We're hiring!

 

Quaffable Wines

Quaffable Wines startades i december 2014 av Daniel Turpeinen och redan två år senare, i december 2016, fick företaget som yngsta företag någonsin den prestigefyllda utnämningen Årets Importör av Allt om Vin. När vi närmar oss sju år som företag har teamet vuxit till tre personer, alla med lång erfarenhet på den svenska vinmarknaden. Vi har vuxit snabbt och är numera en väletablerade medelstor importör och arbetar med en bred och spännande produktportfölj med viner från (nästintill) hela världen, i olika prisklasser. Fokus ligger på viner med mycket fräschör och som förmedlar ursprung och druva. Viner du vill dricka mer av. Systembolaget är vår största kund, men försäljning på restaurang utgör en viktig del. Vi är ett drivet team som har roligt ihop och som brinner för att sälja vin!

Quaffable Wines ingår i Vingruppen Norden, en av Sveriges största importörsgrupper och har gemensamt kontor i centrala Stockholm. Vi har gemensam restaurangförsäljning och vi delar logistik- och ekonomiavdelning. Tillsammans erbjuder Vingruppen ett av Sveriges bredaste och djupaste sortiment av viner!

Produkt- och marknadskoordinator

Vi söker nu en produkt- och marknadskoordinator till vårt team. I denna roll arbetar du nära våra två produktchefer och VD och assisterar och koordinerar artikeladministration, varuprovshantering, hemsida och nyhetsbrev. Dessutom planerar du och deltar i vinmässor i Sverige. Rollen är mycket central och omväxlande, en "spindel i nätet" och innebär kommunikation internt, med Systembolaget, med konsumenter och med våra producenter världen över. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning, övriga språk är meriterande.

Följande delar ingår i tjänsten:

• Artikeladministration – artikelvård på hemsida, i interna affärssystem och gentemot Systembolaget, prisändringar, reklamationer
• Koordination av lanseringar av nya produkter i Systembolagets olika sortiment
• Vinmässor – planering av och deltagande i konsumentmässor i Sverige
• Marknad – uppdatering av hemsida, nyhetsbrev och eventuellt sociala medier
• Hållbarhet – tillsammans med Vingruppens hållbarhetsansvarig ansvara för hållbarhetsprocessen internt och gentemot Systembolaget

Som person är du positiv, driven, noggrann och har en känsla för detaljer. Du är ansvarstagande, strukturerad och tar egna initiativ. I ett litet team som vårt är det viktigt att du är prestigelös och flexibel då ingen dag är den andra lik. Du är administrativt skicklig och har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vi ser gärna att du har god dokumenterad vinkunskap. Erfarenhet från importörsled och/eller Systembolaget är meriterande.

Beroende på person och erfarenheter kan tjänsten få mer produkt- eller marknadsfokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.
Placering på vårt kontor i centrala Stockholm.

För mer info eller för att ansöka: daniel@quaffablewines.se